My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes

Wednesday, January 22, 2014

TIPS KURANGKAN PARUT DAN JERAGAT DALAM MASA 2 MINGGU

Assalamualaikum semua!!!

Risau tak kalau kulit korang banyak parut especially kat tempat yang senang orang nak nampak contohnya kat muka,tangan dan kaki?Lagi satu mesti korang pun rasa susah hati kan kalau muka penuh dengan jeragat dan jerawat?Nak jumpa orang pun rasa kurang berkeyakinan.Takut orang komplen pasal kulit kita yang ala-ala teruk berparut sana sini,jeragat yang berkepal-kepal lekat kat muka.Konfem punya korang akan rasa malu dan kecewa dengan masalah kulit yang korang hadapi tu kan?

Ok,dalam entry kali ni saya nak share pasal Set Kecantikan Kulit Shaklee yang boleh kurangkan parut dan jeragat dalam masa 2 minggu sahaja!!!Terbukti ramai customer saya yang telah mencuba Set Kecantikan Kulit ini berjayamengatasi masalah kulit berparut dan muka berjeragat mereka.Dan Alhamdulillah,memang menampakkan perubahan yang sangat2 positif tau!

SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Vitamin E Complex

SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE


ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.ESP menyediakan 14gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk 9 asid amino penting.Berbanding protein dari sumber daging,telur dan tenusu,ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolestrol.

Apa itu Non- GMO Protein?Non GMO adalah singkatan dari Non Genetically Modified yang bermaksud tumbuh-tumbuhan (atau binatang) yang dihasilkan melalui teknik bioteknologi penggabungan gen (dikenali juga sebagai genetic engineering)

Umumnya,kacang soya yang bersifat GMO lebih murah kos penghasilannya. Kebanyakan syarikat mementingkan KOS,justeru mereka akan menggunakan kacang soya jenis GMO (Sintetik/tiruan).Oleh itu, Jangan risau akan ESP kerana 100% adalah Non-GMO Protein.Selamat untuk anda & seisi keluarga.

Kesan PARUT yang kehitaman adalah kerana tubuh kekurangan PROTEIN untuk membina sel-sel baru dan mebuang sel-sel yang telah mati.

Tangani masalah ini dengan ESP.Ia membina sel-sel baru dan menyingkirkan sel-sel mati menyebabkan KESAN PARUT dan JERAGAT makin pudar dan menghasilkan tona kulit yang sekata.

Bonus lain dengan pengambilan ESP:-
  • Memudarkan Parut dan Jeragat
  • Memberikan rasa kenyang yang berpanjangan.Amat sesuai untuk orang yang ingin kuruskan badan dan mengamalkan diet secara sihat.
  • Membekalkan tenaga yang berterusan dan konsisten kerana kandungan proteinnya yang tinggi
  • Ptotein soya membantu mengurangkan kolestrol
  • Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka
  • Meningkatkan funsgsi jantung,tulang,prostat dan menganjalkan payudara
  • Mengimbangi kitaran hormon semasa menopouse

VITAMIN E COMPLEX
Vita-E complex mengandungi vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E. 

Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa selenium. Pengambilan vitamin E perlulah lengkap dengan selenium untuk mendapat kesan pengambilan yang optimum manakala tanpa selenium ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik. 

Setiap kapsul gel lembut memberikan:
•    400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium.
•    Membantu dalam memelihara kesihatan baik.

Vitamin E mengandungi antioksida yang bertindak melindungi tisu-tisu dan pelbagai kecederaan oksidatif.Vitamin E juga menghalang dari radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel.

Oleh itu,Vitamin E Complex sangat membantu dalam merawat kulit muka yang kusam,mengurangkan kesan parut jeragat dan jerawat,mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit serta melambatkan proses penuaan.

Bonus lain dengan pengambilan Vitamin E:-


  • Membantu kesihatan Otak, mata dan KULIT
  • Melambatkan proses PENUAAN
  • Menyingkirkan RADIKAL bebas
  • Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular.
  • Mencegah masalah kelenjar prostat
  • Mengurangkan radang (inflamatory)
  • Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit
  • Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet
  • Membantu fungsi sistem saraf otak
  • Meningkatkan daya pertahanan


Testimoni Pengguna

Parut Jerawat Makin Pudar dan Hilang
Jerawat,Kulit kusam dan Berminyak hilang

Jangan biarkan kulit muka korang jadi lebih teruk.Saya amatlah rekemen kan Set Kecantikan kulit Shaklee ini untuk korang bantu diri sendiri merawat masalah parut,jeragat,jerawat,kulit kusam dan tidak bermaya pada kulit korang tu..Tak rugi tau mencuba..lagipun bnyk kelebihan lain ESP dan Vitamin E ini selain untuk Kulit Cantiksss dan gebusss...Nak diet,nak kurus,nak tmbahkan susu untuk ibu2 mnyusu pn boleh tau.Berbaloi2!!!!Jom dapatkan Set Kecantikan Kulit yang super kebaboom ni dari saya dengan harga yang ISTIMEWA!!!

Your Health Partner,
Liyana
017 3349363






3 comments:

  1. salam. produk shaklee memang bagus cuma mahal sikit la..done follow your blog. check out mine too...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..terima kasih atas kunjungan.Tapikan,kalau benda tu betul2 bagus dan berkualiti,mahal mcm mane pn org sanggup beli sbb berbaloi2...:)

      Delete
  2. Salam kenal, done follow your blog☑. Singgah sini dari segmen yang sama.. (^_^) ⇨┬║Senikk┬║

    ReplyDelete