My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes

Friday, February 14, 2014

VIVIX Shaklee Rahsia Awet Muda & Kulit Cantik

KULIT CANTIK,ANJAL dan GEBU sememangnya menjadi idaman setiap kaum Hawa.Tidak kurang juga bagi kaum Adam semestinya ada segelintir mereka juga menitikberatkan soal kecantikan kulit,tidak mahu kalah dengan orang perempuan kan???Hehehe...

Disini saya ingin berkongsi satu produk Shaklee yang paling hebat setakat ini iaitu VIVIX.Ada orang menggelarkan produk ini sebagai Ratu Awet Muda.Dan sememangnya amatlah tepat gelaran yang diberikan sebab memang terbukti VIVIX memberikan kesan Awet Muda dan anti penuaan kepada si pengamal.

Kenalkan anda dengan Selebriti  terkenal Indonesia iaitu Anang dan Ashanty?Mereka ini adalah Duta Shaklee Indonesia yang merupakan pengamal tegar VIVIX.Tidak hairanlah kalau dia orang memang nampak awet muda je.Rahsia terbongkar!!!Rupa-rupanya dah bertahun-tahun amalkan VIVIX.Begitu juga aktres terkenal Malaysia iaitu Ayu Raudah.Beliau pun mengamalkan VIVIX dari zaman belum kawin lagi tau..Cantikkan kulit dia orang..cantik,gebu,licin,halus mulus gituuuu...:)


Duta Shaklee Indonesia :Anang Dan Ashanty

Ayu Raudhah

Jom kita tengok apa kandungan VIVIX yang mampu membuatkan diri kita nampak awet muda dan juga kulit cantik berseri-seri.

VIVIX merupakan satu-satunya supplement yang dapat menyerap masuk terus ke dalam DNA sekaligus merawat DNA yang rosak.Kebanyakan supplement dari jenama lain hanya bertindak diluar sel sahaja.Seperti yang kita ketahui,sel-sel yang mengalami penuaan atau pun yang rosak haruslah digantikan dengan sel yang baru.Oleh itu VIVIX amat berkesan dalam menggantikan sel-sel rosak ini dengan cepat kerana ia terus meresap ke dalam DNA.

Ramuan utama yang digunakan dalam menghasilkan Vivix adalah bahan yang sukar ditemui. Iaitu campuran 4 unik botani :-

  • Polygonum Cuspidatum
  • Anggur Muscadine
  • Elderberi Eropah 
  • Lobak Ungu

Bahan-bahan tersebut sangat kaya dengan 
polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Semua bahan-bahan ini sukar ditemui dan sangat mahal dibeli secara mentah.KANDUNGAN VIVIX

VIVIX mengandungi kombinasi resveratrol dan phytonutrient. Sumber resveratrol dan phytonutrient ini adalah dari anggur muscadine, sejenis anggur yang jarang ditemui dan terbaik kerana ianya tumbuh secara semulajadi dalam cuaca yang ekstrem. Menurut saintis, semakin anggur itu terdedah kepada cuaca yang ekstrem, semakin tinggi penghasilan resveratolnya.Dan perlu diketahui kuasa oksida anggur ini adalah 10x lebih berkuasa dari resveratrol sahaja.

Ia telah melalui ujian klinikal yang ketat dan hasilnya telah membuktikan ianya memperlahankan proses penuaan sel dari 4 aspek berikut:

  • Prestasi Sel : Mengoptimumkan potensi sel-sel tubuh.
  • Pembaikan Sel : Membaikpulih sel-sel tubuh.
  • Tenaga Sel : Mempertingkat tenaga sel-sel tubuh.
  • Pertahanan Sel : Mempertingkat sistem pertahanan sel-sel tubuh.


Bagaimana untuk mendapatkan VIVIX yang sangat hebat ini?Hubungi saya melalui mekanisme berikut :-

Liyana Fairuz (908455)
Telefon : +6017 3349363
FB : Liyana Fairuz Abdullah
Page : My Super Vita Store
Email : liyanafairuz@gmail.com
COD Area : Shah Alam : Puncak Perdana,Puncak Alam,Bukit Jelutong,Kg.Melayu Subang,Saujana Utama,TTDI,Giant Seksyen 13.


No comments:

Post a Comment