My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes

Friday, January 24, 2014

Segmen Giveaway Birthday Azhafizah

Hehehe..kerja ku skang memang sertai segmen sana segmen sini..biasalah newbie baru macam saya ni mmg wajib dah join segmen2 yang cenggini..barulah boleh berkenalan ngan blogger2 terhebat..korek ilmu mcm mana nk jd blogger hebat spt dia org gak..sambil2 tu boleh tambah kenalan blogger dan juga follower blog sendiri..betul tak??Serius,ku mmg buta IT sebelum ni..huhuhu..tp lps dah jd blogger,rs mcm best la pulak..mcm2 cerita boleh luah kt sini..mcm diary online..hehe..

okla,tak nak merapu raban pjg2.Jom kawan2 sertai segmen ni..senang je syarat dia..:)





30 comments:

  1. Replies
    1. hi Mizz Aiza..selamat bersegmen jugak!

      Delete
  2. Assalamualaikum..Terima kasih sudi join kak.All the best.Wallpaper dah send via email :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah pagi di sini...datang dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    ReplyDelete
  4. balas kunjung dari segmen yg sama.. =)

    ReplyDelete
  5. Salam..singgah sini semula dan follow..thanks sbb dtg blog saya :-)

    ReplyDelete
  6. Singgah + follow dari segmen yang sama ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. Dr segmen yg sma.. Salam perkenalan dn salam ukhuwah ^_^

    ReplyDelete
  8. Cikgu Faiz datang sini pulak ye...
    good luck untuk ummi :)

    ReplyDelete
  9. salam..balas kunjungan dan follow jgk :)

    ReplyDelete
  10. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  11. HANA dari segmen yang sama jugak. gud luck. follow sini jugak :)

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yg sama dan follow sini :)

    Goodluck akak!

    ReplyDelete
  13. Datang balas kunjungan...
    All the best ya. :)

    ReplyDelete
  14. hai.. sy dtg balas kunjungan dr segmen yg sama

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  16. singgah dr gA yang sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete