My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes

Tuesday, January 21, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

20 comments:

  1. Saya datang follow #14 , jemput follow kembali jika tidak keberatan :) berkunjung dari segmen yang sama :) Blog A Gentleman To Be

    ReplyDelete
  2. Singgah..n..follow..
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal .done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  5. shad datang blogwalking dari segmen sama, dah lama follow, hehe..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  6. terima ksih sudi siggah blog saya

    dr segmen yg sama

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan-sally.html#comment-form

    jum join -> http://iyqa92.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway.html

    ada masa singgah2 la blog saya

    ^_^

    ReplyDelete
  7. jom join sini pulak

    http://www.nurinaizzati.com/2014/01/giveaway-world-hijab-day-by-cahaya.html

    ReplyDelete
  8. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  9. Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
    Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete