My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes

Friday, February 14, 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG


Assalamualaikum..Annyeong haseyo!!!Jom pakat reramai join Segmen Mini Giveaway sempena Birthday Tengkubutang ni...syaratnya memang simple jerr...kalau bernasib baik boleh jadi pemenang..manalah tahu rezeki tersepak bulan februari ni dapat hadiah comels2 dari Tengkubutang..hehe..Boleh klik pada banner kat bawah ni untuk mengetahui lebih lanjut mengenai segmen ini.

KLIK PADA BANNER

Ok,dikesempatan ini saya ingin mengucapkan pada Tengkubutang Selamat Hari Jadi in advance!!!belum sampai lg 28hb so kira advance la wish kat Tengkubutang ni..hihihi..semoga Tengkubutang sentiasa suksess sokmo,gembira disamping keluarga dan sahabat2..dan yang paling penting,sentiasa di bawah lembayung rahmat dari Allah selalu..Amiiiiin...

19 comments:

  1. dari segmen yg sama btw saya mmg dah lama follow blog ni :D

    http://nisflox.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  2. tqvm dear..anyway,gud luck eh..:)

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan dan thanks sbb follow saya..btw saya dah lama follow your blog and good luck dear :)

    ReplyDelete
  4. Salam singgah di sini dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum dan datang dari segmen yang sama berbalas kunjungan semoga berjaya...dah Ekin follow blog akak..

    ReplyDelete
  6. good luck! balas kunjungan di sini
    http://ctamanaqim.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan
    done follow 114
    www.iuzira.com

    ReplyDelete
  8. baas kunjungan ni..thanks awkk...da follow awk jugak..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum...
    Salam ukhwah Fillah ...
    Balas Kunjungan Ke Sini Sambil FOLLOW

    ReplyDelete
  10. :) jemput join meriahkan segmen saya...

    http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. terima kasih singgah blog sy.. sy pun dh follow blog kamu... salam kenal

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan dari segmen yang sama.....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete