My Blogger TricksAll Blogger TricksTechtunes

Sunday, November 17, 2013

VIVIX....a miracle for you...

Memahami manfaat Shaklee Vivix benar-benar boleh memperbaiki kehidupan anda, dan orang yang anda sayangi untuk selamanya.

Bagi mereka yang mencari tenaga dan lebih lama, kehidupan yang lebih sihat, anda telah berada di halaman yang paling penting di blog saya ini! Saya berharap bahawa anda akan membaca post ini dengan kedua-dua rasa ingin tahu dan keraguan. 

Shaklee mengiklankan VIVIX ini penemuan tonik baru dengan tajuk: "Hidup 25 tahun lebih lama dan rasa 25 tahun lebih muda!" Tuntutan yang cukup berani bagi mana-mana syarikat yang konservatif sebagai Shaklee.

Tapi semestinya tuntutan itu berasas dan anda akan mengakuinya selepas mencubanya. =)


Vivix Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Vivix  mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 


Berminat? Anda boleh hubungi saya di 017-334 9363 (sms/call/whatsapp) untuk sebarang pertanyaan atau membuat tempahan. Anda boleh membaca testimonial tentang VIVIX kat sini. Atau mahu tahu lebih terperinci boleh rujuk FAQ di sini. Thanks !

No comments:

Post a Comment